Over Videvos

Videvos is het bedrijf van mij: Joshua Vos. Ik bedenk filmconcepten, film, monteer, regisseer en put uit een breed netwerk voor presentatoren, acteurs, (3D)animaties, vormgeving en muziekcompositite. Hierdoor kan ik een grote veelzijdigheid aan filmproducties aanbieden. Elke opdracht vereist zijn eigen aanpak en de daarvoor meest geschikte stijl.

De verbindende factoren zijn: kwaliteit, gevoel voor ‘de mens’, heldere communicatie en een prettige samenwerking.

Werkwijze

Hoe gaat het produceren van een film in zijn werk?

In grote lijnen gaat het zo:

Contact - Overleg - Uitwerking plannen - Voorproductie - Filmen of animeren - Post-productie - Viewing - Première - Oplevering

In principe kan ik werken als eenmanscameraploeg, dan doe ik op de draaidag alles zelf: camerabediening, geluidsopname en licht. Soms is het wenselijk om een geluidsman mee te nemen, of een cameraman, zodat ik mijn handen vrij heb om te regisseren. Het hangt helemaal van de klus af.

Ik heb een breed netwerk met allemaal experts op hun vakgebied, die ik in kan schakelen waar nodig. Zo kan ik van een simpele filmklus snel opschalen naar een grotere productie. Daarnaast is Videvos onderdeel van de Jongens van Lucht, een creatief collectief die oplossingen biedt voor organisaties op het gebied van film, fotografie, evenementenorganisatie en trainingen.